Κεντρική Κεντρική Προφίλ Προφίλ Αναζήτηση Αναζήτηση Επικοινωνία Επικοινωνία
Fusing
Υαλότουβλα Υαλότουβλα Εκκλησιαστικά Εκκλησιαστικά Πιατέλες Τασάκια Πιατάκια Κηροπήγια Φωτιστικά Καθρέφτες Ωρολόγια Διακοσμητικά Σουβέρ Δίσκοι Πίνακες - Μικρά Έργα Τέχνης Διαχωριστικά Οροφές Μπομπονιέρες Πλακάκια - Listello Μπωλάκια Σταυροί Επαγγελματικά Δώρα Βάζα Εφαρμογές
Βιτρώ
Εκκλησιαστικά Εκκλησιαστικά Πόρτες Παράθυρα Διαχωριστικά Οροφές Έπιπλα Καθρέφτες
Αγιογραφίες
Παλαιωμένες Εικόνες Κλασσικές Εικόνες Τοιχογραφίες
Πίνακες
Βυζαντινής Τεχνικής Μοντέρνοι Αποφθέγματα Μικρά Έργα Τέχνης
Διακοσμήσεις Τοίχων
Τζάκια Τοίχοι Κολώνες
Fusing Βιτρώ Αγιογραφίες Πίνακες Διακοσμήσεις Τοίχων

Προφίλ

Η εταιρία «Ελισσύαλος» βρίσκεται στη Βέροια και δραστηριοποιείται στο χώρο του γυαλιού και των υαλοκαλλιτεχνημάτων, παρέχοντας άριστες υπηρεσίες, με άρτια αισθητικά και τεχνικά αποτελέσματα. Στόχος των αδελφών Οικονομίδη, από την πρώτη στιγμή που ξεκίνησαν την κοινή τους επαγγελματική πορεία, ήταν και είναι η συνέπεια προς τους πελάτες, ο σεβασμός προς την τέχνη που ασκούν και η προσφορά προς επαγγελματίες και ιδιώτες μιας μοντέρνας καλλιτεχνικής έκφρασης που θα αποτελεί για πολλά ακόμα χρόνια, πηγή έμπνευσης για ανεξάντλητα χρήσιμα και καλαίσθητα δημιουργήματα.

Η «Ελισσύαλος» δραστηριοποιείται εντός και εκτός Ελλάδας, ενώ παράλληλα έχει βάλει τη δική του υπογραφή και στη μεγαλύτερη έκθεση ειδών δώρου για εμπόρους, που πραγματοποιείται κάθε χρόνο στην Αθήνα. Μία επίσκεψη εκεί, θα σας δώσει τη δυνατότητα να γνωρίσετε από κοντά τους δημιουργούς της εταιρίας «Ελισσύαλος» και να επιλέξετε μέσα από μία εξαιρετική γκάμα, προϊόντα για εσάς και τα καταστήματά σας.

Παράλληλα, στο κατάστημα «Δια Χειρός Δαμιανού», μπορείτε να επιλέξετε χειροποίητες εικόνες βυζαντινής αγιογραφίας, πίνακες και μικρά έργα τέχνης ή ακόμα και να ζητήσετε να διακοσμήσετε το σπίτι σας με σχέδια σε τοίχους, κολώνες και τζάκια…Οι προτάσεις, οι ιδέες και οι λύσεις που έχουν να σας προτείνουν τα δύο αδέρφια είναι πολλές και η εμπιστοσύνη που τους δείχνουν οι πελάτες τους όλα αυτά τα χρόνια, αποτελεί την εγγύηση για αποτελέσματα που ικανοποιούν και τους πιο απαιτητικούς.

Ελισσύαλος Video
Πληροφορίες
Τρόποι Παραγγελίας Τρόποι Πληρωμής Τρόποι Αποστολής Επικοινωνία
Αναζήτηση
Online χρήστες
Έχουμε 21 επισκέπτες σε σύνδεση
Στατιστικά
Επισκέπτες: 977609
Αγιογραφίες
ag palaiwmenes 007 ag palaiwmenes 010 klassikes a gr 005 klassikes a gr 006 palaiwmenes a gr 004 toixografies a gr 001 toixografies a gr 007 toixografies a gr 009 toixografies a gr 011
Playback Play Stop