ΒΙΤΡΩ

Το βιτρώ, δικαιολογημένα, αποτελεί εδώ και πολλά χρόνια μία τεχνική, η οποία χαίρει μεγάλης εκτίμησης από τον κόσμο, μια και ο εντυπωσιακός σχεδιασμός του σε συνδυασμό με την πανδαισία χρωμάτων που δημιουργείται από τη διάθλαση του φωτός, κάνει οποιοδήποτε προϊόν του βιτρώ, ένα πραγματικό έργο τέχνης, με πολλές πρακτικές εφαρμογές στην καθημερινότητα.

Στην εταιρία «Ελισσύαλος» θα βρείτε ένα πλούσιο δειγματολόγιο σχεδίων, σχημάτων και χρωμάτων αλλά και τη δυνατότητα σχεδιασμού κομματιών της αρεσκείας σας. Τα σχέδια σε πόρτες, παράθυρα, διαχωριστικά, οροφές, έπιπλα και καθρέφτες είναι αποκλειστικές χειροποίητες δημιουργίες του εργαστηρίου «Ελισσύαλος», με υλικά πρώτης ποιότητας (χρωματιστά, διάφανα ή αδιαφανή γυαλιά π.χ. οπαλίνες καθεδράλ, κ.α.) και προσιτές τιμές που ποικίλουν ανάλογα με το σχέδιο και τη διάσταση της κατασκευής.

Στόχος του Ελισσαίου και Δαμιανού Οικονομίδη είναι να σας γνωρίσουν μία διαφορετική έκφραση και χρησιμότητα του γυαλιού, η οποία χαρίζει καλαισθησία και λειτουργικότητα σε κάθε χώρο που το φιλοξενεί.

 

ΔΙΑΚΟΣΜΗΣΕΙΣ ΤΟΙΧΩΝ