Κεντρική Κεντρική Προφίλ Προφίλ Αναζήτηση Αναζήτηση Επικοινωνία Επικοινωνία
Fusing
Υαλότουβλα Υαλότουβλα Εκκλησιαστικά Εκκλησιαστικά Πιατέλες Τασάκια Πιατάκια Κηροπήγια Φωτιστικά Καθρέφτες Ωρολόγια Διακοσμητικά Σουβέρ Δίσκοι Πίνακες - Μικρά Έργα Τέχνης Διαχωριστικά Οροφές Μπομπονιέρες Πλακάκια - Listello Μπωλάκια Σταυροί Επαγγελματικά Δώρα Βάζα Εφαρμογές
Βιτρώ
Εκκλησιαστικά Εκκλησιαστικά Πόρτες Παράθυρα Διαχωριστικά Οροφές Έπιπλα Καθρέφτες
Αγιογραφίες
Παλαιωμένες Εικόνες Κλασσικές Εικόνες Τοιχογραφίες
Πίνακες
Βυζαντινής Τεχνικής Μοντέρνοι Αποφθέγματα Μικρά Έργα Τέχνης
Διακοσμήσεις Τοίχων
Τζάκια Τοίχοι Κολώνες
Fusing Βιτρώ Αγιογραφίες Πίνακες Διακοσμήσεις Τοίχων

Βιτρώ

Το βιτρώ, δικαιολογημένα, αποτελεί εδώ και πολλά χρόνια μία τεχνική, η οποία χαίρει μεγάλης εκτίμησης από τον κόσμο, μια και ο εντυπωσιακός σχεδιασμός του σε συνδυασμό με την πανδαισία χρωμάτων που δημιουργείται από τη διάθλαση του φωτός, κάνει οποιοδήποτε προϊόν του βιτρώ, ένα πραγματικό έργο τέχνης, με πολλές πρακτικές εφαρμογές στην καθημερινότητα.

Στην εταιρία «Ελισσύαλος» θα βρείτε ένα πλούσιο δειγματολόγιο σχεδίων, σχημάτων και χρωμάτων αλλά και τη δυνατότητα σχεδιασμού κομματιών της αρεσκείας σας. Τα σχέδια σε πόρτες, παράθυρα, διαχωριστικά, οροφές, έπιπλα και καθρέφτες είναι αποκλειστικές χειροποίητες δημιουργίες του εργαστηρίου «Ελισσύαλος», με υλικά πρώτης ποιότητας (χρωματιστά, διάφανα ή αδιαφανή γυαλιά π.χ. οπαλίνες καθεδράλ, κ.α.) και προσιτές τιμές που ποικίλουν ανάλογα με το σχέδιο και τη διάσταση της κατασκευής.

Στόχος του Ελισσαίου και Δαμιανού Οικονομίδη είναι να σας γνωρίσουν μία διαφορετική έκφραση και χρησιμότητα του γυαλιού, η οποία χαρίζει καλαισθησία και λειτουργικότητα σε κάθε χώρο που το φιλοξενεί.

Ελισσύαλος Video
Πληροφορίες
Τρόποι Παραγγελίας Τρόποι Πληρωμής Τρόποι Αποστολής Επικοινωνία
Αναζήτηση
Online χρήστες
Έχουμε 27 επισκέπτες σε σύνδεση
Στατιστικά
Επισκέπτες: 977615
Αγιογραφίες
ag palaiwmenes 007 ag palaiwmenes 010 klassikes a gr 005 klassikes a gr 006 palaiwmenes a gr 004 toixografies a gr 001 toixografies a gr 007 toixografies a gr 009 toixografies a gr 011
Playback Play Stop