Κεντρική Κεντρική Προφίλ Προφίλ Αναζήτηση Αναζήτηση Επικοινωνία Επικοινωνία
Fusing
Υαλότουβλα Υαλότουβλα Εκκλησιαστικά Εκκλησιαστικά Πιατέλες Τασάκια Πιατάκια Κηροπήγια Φωτιστικά Καθρέφτες Ωρολόγια Διακοσμητικά Σουβέρ Δίσκοι Πίνακες - Μικρά Έργα Τέχνης Διαχωριστικά Οροφές Μπομπονιέρες Πλακάκια - Listello Μπωλάκια Σταυροί Επαγγελματικά Δώρα Βάζα Εφαρμογές
Βιτρώ
Εκκλησιαστικά Εκκλησιαστικά Πόρτες Παράθυρα Διαχωριστικά Οροφές Έπιπλα Καθρέφτες
Αγιογραφίες
Παλαιωμένες Εικόνες Κλασσικές Εικόνες Τοιχογραφίες
Πίνακες
Βυζαντινής Τεχνικής Μοντέρνοι Αποφθέγματα Μικρά Έργα Τέχνης
Διακοσμήσεις Τοίχων
Τζάκια Τοίχοι Κολώνες
Fusing Βιτρώ Αγιογραφίες Πίνακες Διακοσμήσεις Τοίχων

Αγιογραφίες

Ο σεβασμός και η αγάπη στην ιερή παράδοση της βυζαντινής τέχνης και της Ορθόδοξης Αγιογραφίας, εμπνευσμένη κυρίως από τη Μακεδονική σχολή, σε συνδυασμό με την προσωπική σφραγίδα του καλλιτέχνη Δαμιανού Οικονομίδη, δημιουργούν χειροποίητες φορητές εικόνες και απαράμιλλες τοιχογραφίες εκκλησιών.

Κατάλληλα παραδοσιακά προετοιμασμένα ξύλα, χρύσωμα με φύλλα χρυσού 22 καρατίων, χρώματα που δίνουν διάσταση στο έργο και το απαραίτητο βερνίκωμα, όλα συντελούν στο τελικό αποτέλεσμα της εικόνας, κατάλληλης για μία πολύτιμη, από κάθε άποψη, προσφορά στον εαυτό μας, το σπίτι μας, κατάλληλο ακόμα και για ένα γαμήλιο δώρο.

Στην τοιχογραφία ακολουθείται η απαραίτητη διαδικασία που ξεκινάει από τον μουσαμά, περνάει από τα στάδια της αγιογράφησης και καταλήγει στην επικόλληση του έργου στους τοίχους του ναού. Επισκεπτόμενοι το εργαστήρι «Δια χειρός Δαμιανού», νιώθετε την ηρεμία που αποπνέει το περιβάλλον και σας δίνεται η ευκαιρία να παραγγείλετε το έργο αγιογραφίας που επιθυμείτε.

Ελισσύαλος Video
Πληροφορίες
Τρόποι Παραγγελίας Τρόποι Πληρωμής Τρόποι Αποστολής Επικοινωνία
Αναζήτηση
Online χρήστες
Έχουμε 12 επισκέπτες σε σύνδεση
Στατιστικά
Επισκέπτες: 977598
Αγιογραφίες
ag palaiwmenes 007 ag palaiwmenes 010 klassikes a gr 005 klassikes a gr 006 palaiwmenes a gr 004 toixografies a gr 001 toixografies a gr 007 toixografies a gr 009 toixografies a gr 011
Playback Play Stop